Mušle slávky

Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Naučila jsem se je před lety od naší chorvatské paní domácí a je to moje srdeční záležitost. Uvařit slávky je překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. Naučím vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Jistě se stanou oblíbenou stálicí ve vaší kuchyni.

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Cibule v hlavní roli

Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.

1.600 Kč
14. 9. 2024
3 hod.
6 účastníků

Řecký večer

Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.

2.200 Kč
28. 9. 2024
3 hod.
6 účastníků