Mušle slávky
Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Naučila jsem se je před lety od naší chorvatské paní domácí a je to moje srdeční záležitost. Uvařit slávky je překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. Naučím vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Jistě se stanou oblíbenou stálicí ve vaší kuchyni.
Jak se k nám dostanete
Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň
Aktuální kurzy
Cibule v hlavní roli
Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.
Řecký večer
Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.
Přijedu autem
Parkování je možné před domem
GPS SOUŘADNICE:
49°59'36.9"N 16°13'05.1"E
Přijedu vlakem
V klidu se k nám dostanete i vlakem
A pak už je to jen 20 min pěšky.