Cibule v hlavní roli

Cibule je nenápadná, ale nenahraditelná surovina v kuchyni. V kurzu se naučíte všechny stupně opracování cibule a pochopíte jejich vliv na výslednou chuť jídla. Seznámím vás se všemi dostupnými druhy cibule a dozvíte se na jaké jídlo je nejlépe použít. Naučíte se silnou polévku, omáčku a také dva druhy příloh z cibule. Jsem přesvědčená, že cibuli začnete uctívat podobně, jako já.

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Řecký večer

Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.

2.200 Kč
28. 9. 2024
3 hod.
6 účastníků

Mušle slávky

Mušle na česneku a víně.
Mušle s gorgonzolou a smetanou.

2.200 Kč
5. 10. 2024
3 hod.
6 účastníků