Cibule v hlavní roli
Cibule je nenápadná, ale nenahraditelná surovina v kuchyni. V kurzu se naučíte všechny stupně opracování cibule a pochopíte jejich vliv na výslednou chuť jídla. Seznámím vás se všemi dostupnými druhy cibule a dozvíte se na jaké jídlo je nejlépe použít. Naučíte se silnou polévku, omáčku a také dva druhy příloh z cibule. Jsem přesvědčená, že cibuli začnete uctívat podobně, jako já.
Jak se k nám dostanete
Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň
Aktuální kurzy
Řecký večer
Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.
Mušle slávky
Mušle na česneku a víně.
Mušle s gorgonzolou a smetanou.
Přijedu autem
Parkování je možné před domem
GPS SOUŘADNICE:
49°59'36.9"N 16°13'05.1"E
Přijedu vlakem
V klidu se k nám dostanete i vlakem
A pak už je to jen 20 min pěšky.