Mušle slávky

Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Naučila jsem se je před lety od naší chorvatské paní domácí a je to moje srdeční záležitost. Uvařit slávky je překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. Naučím vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Jistě se stanou oblíbenou stálicí ve vaší kuchyni.

Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.

Nealko a káva bude v kucyni k dispozici. Jestliže budete mít chuť na kávu z pákového kávovaru, v objektu bude otevřena kavárna Nedělka.

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Cibule v hlavní roli

Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.

Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

1.700 Kč
22. 2. 2025
3 hod.
6 účastníků

Řecký večer

Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.

Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

1.900 Kč
15. 2. 2025
3 hod.
6 účastníků

Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem

Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.

Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

2.200 Kč
8. 3. 2025
3 hod.
6 účastníků