Mušle slávky

Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Uvařit slávky je ale překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. 

Naučím Vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a kořenovou zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Věřím, že se slávky stanou oblíbenou stálicí ve Vaší kuchyni.

Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.

Nealko a káva bude v kuchyni k dispozici. Jestliže budete mít chuť na kávu z pákového kávovaru, v objektu bude otevřena kavárna Nedělka.

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Cibule v hlavní roli

Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.

Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

1.700 Kč
26. 7. 2025
3 hod.
6 účastníků

Řecký večer

Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečená rýže Kritharaki.

Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

1.900 Kč
17. 5. 2025
3 hod.
6 účastníků

Tafelspitz

Tažená hovězí květová špička s přílohami.
 

Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

 

1.900 Kč
19. 7. 2025
3 hod.
6 účastníků