
Mušle slávky
Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Naučila jsem se je před lety od naší chorvatské paní domácí a je to moje srdeční záležitost. Uvařit slávky je překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. Naučím vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Jistě se stanou oblíbenou stálicí ve vaší kuchyni.
Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.
Nealko a káva bude v kucyni k dispozici. Jestliže budete mít chuť na kávu z pákového kávovaru, v objektu bude otevřena kavárna Nedělka.
Jak se k nám dostanete
Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň
Aktuální kurzy
Cibule v hlavní roli
Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.
Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Řecký večer
Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.
Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem
Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.
Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Přijedu autem
Parkování je možné před domem
Schejbalova vila, Pardubická 644, Choceň

Přijedu vlakem
V klidu se k nám dostanete i vlakem
A pak už je to jen 7 minut chůze Zámeckým parkem.
