Mušle slávky

Kurz pro ty, kteří mušle milují, ale mají obavy si je připravit. Uvařit slávky je ale překvapivě krátký proces. Práce je spíše se správným ošetřením mušlí před přípravou, což ale také není nic složitého. 

Naučím Vás dva druhy receptu. První je klasický, s vínem, česnekem a kořenovou zeleninou. Druhý je s gorgonzolou a smetanou. Věřím, že se slávky stanou oblíbenou stálicí ve Vaší kuchyni.

Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.

Nealko a káva bude v kuchyni k dispozici. 

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem

Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.

Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

2.200 Kč
27. 9. 2025
3 hod.
6 účastníků