
Cibule v hlavní roli
Cibule je nenápadná, ale nenahraditelná surovina v kuchyni. V kurzu se naučíte všechny stupně opracování cibule a pochopíte jejich vliv na výslednou chuť jídla. Seznámím vás se všemi dostupnými druhy cibule a dozvíte se na jaké jídlo je nejlépe použít. Naučíte se silnou polévku, omáčku a také dva druhy příloh z cibule. Jsem přesvědčená, že cibuli začnete uctívat podobně, jako já.
Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.
Nealko a káva bude v kucyni k dispozici. Jestliže budete mít chuť na kávu z pákového kávovaru, v objektu bude otevřena kavárna Nedělka.
Jak se k nám dostanete
Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň
Aktuální kurzy
Řecký večer
Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečenou rýži Kritharaki.
Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem
Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.
Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Mušle slávky
Mušle na česneku a víně.
Mušle s gorgonzolou a smetanou.
Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Přijedu autem
Parkování je možné před domem
Schejbalova vila, Pardubická 644, Choceň

Přijedu vlakem
V klidu se k nám dostanete i vlakem
A pak už je to jen 7 minut chůze Zámeckým parkem.
