Cibule v hlavní roli

Cibule je nenápadná, ale nenahraditelná surovina v kuchyni. V kurzu se naučíte všechny stupně opracování cibule a pochopíte jejich vliv na výslednou chuť jídla. Seznámím Vás se všemi dostupnými druhy cibule a dozvíte se na jaké jídlo je nejlépe použít.

Naučíte se francouzskou cibulačku, staročeskou cibulovou omáčku, karamelizovanou cibulku, salát z červené cibule a slaný cibulový koláč. Jsem přesvědčená, že cibuli začnete uctívat podobně, jako já.

Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.

Nealko a káva bude v kuchyni k dispozici. 

 

Jak se k nám dostanete

Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň

Aktuální kurzy

Řecký večer

Tzatziky, řecký salát, lilek s česnekovým jogurtem a zapečená rýže Kritharaki.

Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

1.900 Kč
2. 8. 2025
3 hod.
6 účastníků

Tafelspitz

Tažená hovězí květová špička s přílohami.
 

Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

 

1.900 Kč
23. 8. 2025
3 hod.
6 účastníků

Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem

Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.

Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.

2.200 Kč
27. 9. 2025
3 hod.
6 účastníků